Instruktioner till VLC

 

Steg 1,

Ladda ned VLC till din dator:

Windows: https://get.videolan.org/vlc/3.0.8/win64/vlc-3.0.8-win64.exe
MAC: https://get.videolan.org/vlc/3.0.8/macosx/vlc-3.0.8.dmg

När du klickat på någon av ovanstående länkar tar det upp till 30 sekunder innan filen börjar laddas ned. Ha tålamod vänner! 🙂

Steg 2,

När du laddat ned och installerat programmet så klickar du på "Media" högst uppe till vänster. Sedan navigerar du till "Open Network Stream" och trycker på texten. Nu ploppar det upp en liten ruta. Där klistrar du in din M3U länk (TV-länk) du fått från oss. Tryck nu på "Play" längre ned på den lilla rutan till höger.

Steg 3,

Nu tar det några minuter innan din kanallista laddas. Det kan hända att VLC crashar tillfälligt och det står "Programmet svarar inte". Gör ingenting och vänta ut det. Denna "crash" ska vara över på max 5 minuter. Är den inte det så har något gått fel och du måste göra om alla steg.

Det kan vara bra att starta om datorn efter att du misslyckats en gång med installationen. Programmet crashar tillfälligt för att kanallistan är så stor (över 20.000 titlar). Det är alltså inget virus eller sådant så oroa dig inte! 🙂

Steg 4,

Nu ska du lokalisera knappen "Toggle Playlist". Det är knapp nummer 7 om du räknar från playknappen längst ner till vänster. Knappen har tre vågräta sträck. Håller du muspekaren över knapparna utan att klicka så kommer en liten text upp där det står vad varje enskild knapp heter.

Nu har du hittat din kanal lista. Dubbelklicka på kanalen du vill välja och njut.

Testa dina kanaler

Om det strular med dina kanaler kan du genomföra ett test för att se vart felet ligger. Klicka här för att komma till testet.

Lycka till! 🙂

Dator (KODI & VLC) SvenskIPTV
Premiumkanaler SvenskIPTV