Återförsäljare

Bli återförsäljare!

Vill du tjäna pengar genom att sälja IPTV kanaler?

Tveka inte, detta är en marknad du vill satsa på vare sig du har en butik eller säljer till din vänskapskrets. Att sälja IPTV är inte som vilket jobb som helst där du aktivt jobbar för att få en lön (dvs byter ut din tid mot pengar). Här bygger du långsiktigt upp ett nätverk av betalande kunder som återkommer varje år.

OBS! Kontakta endast oss om du verkligen är seriös och vill komma igång som återförsäljare!

Bli Återförsäljare Cog Icon

Support

Våra öppettider är 12:00 – 00:00 varje dag.
Vi vet hur frustrerande det är när man är i behov av hjälp men inte får någon. Därför prioriterar vi alla kunder före, under och efter köpet. Dollar sign

Prisvärt

Billigare än såhär blir det inte. Med tanke på vår fantastiska support samt vårt stora utbud så är vi väldigt prisvärda. Det går ofta att hitta billigare tjänster men då försämras kvalitén avsevärt.

Card

Betalning

Vi har länge accepterat Swish, Bitcoin och PayPal. Nu accepterar vi även kortbetalningar. Det är inte många IPTV leverantörer som kan erbjuda så säkra och smidiga betalningar som oss.

Lock man

Säkerhet

Våra servrar är baserade i Kina, Azerbadjan. Innehållet avspeglas sedan mot servrar som finns i bland annat Nederländerna. Inga myndigheter har befogenhet att närma sig våra servrar. Därav utlovas stark anonymitet.

Certificate

Premium

Vi sänder kanaler såsom Viasat, Cmore, Strive Sport och otroligt mycket mer. Vi visar även alla PPV event som i normala fall kostar extra utöver din ordinarie abonnemangskostnad. Därför är det ett självklart val att välja oss.

Stats

Stabilitet

Stabilitet är något vi gärna skryter om. Ingen IPTV tjänst är lika stabil som våran. Upptiden är otrolig och är i princip lika hög som de stora leverantörerna. Detta vet vi pga många tester som utförts genom åren. Testa själv!

Kriterier

För att bli en återförsäljare hos oss krävs det att du tankar på ett saldo för minst €500 första gången.

Summan är till för följande:

1. Egen portal – där du själv lägger till konton och provkonton när du vill.
2. Full administration – över dina egna kunder.
3. Krediter – är till för att ladda på din portal, som du sedan använder för att kunna skapa abonnemang till dina kunder.

Vi har ett krav med ett minimisaldo första gången så att vi verkligen vet att det är en seriös Återförsäljare

Priser

10 dagars abonnemang: 6 krediter
1 månads abonnemang: 8 krediter
3 månaders abonnemang: 20 krediter
6 månaders abonnemang: 35 krediter
12 månaders abonnemang: 64 krediter 250 krediter – 250 euro
500 krediter – 500 euro
1000 krediter – 1000 euro
Bonus vid större köp.

OBS! 12 månaders abonnemang får inte säljas under 1300SEK per år för att inte skapa priskrig på vår premiumtjänst.
Detta gäller ALLA!

Kom igång

Egen Portal

Du får en egen portal och vi garanterar dig att den är mycket enkel att använda. Som återförsäljare hos oss får du självklart full support av oss samt hjälp med alla ärenden tills du blir helt självständig.

Du är Chefen

Vi sköter allt det tekniska i bakgrunden. Det enda du behöver göra är att ha fullt fokus på att bygga upp ditt egna nätverk av kunder och att vara en god återförsäljare samt erbjuda bra support.

Spara Pengar

Du hjälper dina vänner/familjemedlemmar att spara en stor summa pengar varje år genom att köpa vårt IPTV paket via dig. Allt de ser på idag (Viasat, Cmore, Dplay osv) kan de nu få för upp till ca 10x billigare pris hos dig!

Bli Återförsäljare!