Pongo IPTV

Pongo IPTV var en stor leverantör av IPTV 2019-2022 innan de försvann av oklara skäl. Det är många som har olika teorier om varför de försvann. Vissa tror att de lurat sina kunder eller att de stängd ned sin server. Lite fakta om Pongo:

  • Startade 2019
  • Sålde IPTV kanaler från servern N1
  • Hade över 2300 kunder
  • La ned/försvann år 2022

Vi kan iallafall konstatera att de inte stängt ned servern de sålde. Faktumet är nämligen så att vi använder exakt samma server som de gjorde och den är till och med ännu bättre idag. I takt med att utbudet blir bättre och större blir även stabiliteten i kanalerna avgörande för att kunna leverera en så bra tjänst som möjligt.

Pongos IPTV kanaler

Vi säljer IPTV från samma server som Pongo gjorde innan de försvann. Vi har till och med funnits på IPTV marknaden i något år längre än vad de gjorde. Kanalerna kommer från en välkänd server som många större leverantörer kör än idag. Dock är det många som höjt priset på den då Pongo IPTV gjorde den väldigt populär.

IPTV kanaler från Pongo och SvenskIPTV

Tillsammans med grundarna av servern som de körde förut erbjuder vi precis samma utbud (som för övrigt blivit mycket bättre) och en liten del av Pongos kunder finns även hos oss idag. Vi erbjuder alla våra kunder ett kostnadsfritt test så att man själv får uppleva kvalitén och samma utbud som förr.

Pongo IPTV

Om du inte har erfarenhet utav Pongos IPTV utbud så rekommenderas det starkt att du testar servern de använde sig utav. Servern de använde sig utav heter N1 eller Nordic1 och är tills idag den bästa IPTV servern som funnits i Sverige. Vi använder oss utav den och vet att den erhåller bäst kvalitet. Tryck på knappen nedan för att antingen testa gratis en kort stund eller köpa ett paket.