Instruktioner till MAG-boxar

 

För att komma igång med din MAG-box följer du stegen nedan. OBS!

Har du en MAG256 så hoppar du över steg 2 då 256:an gör detta steg automatiskt vid uppstart). Hoppa även över steg 4 då din 256:a automatiskt känner av vilken typ av videokabel som är kopplad.

1. Gå till "Settings" och sedan till "System Settings".
2. Navigera ner till "Software Update", tryck på "OK" och sedan på den röda knappen på din fjärrkontroll för att uppdatera mjukvaran. Vänta några minuter tills boxen startar om. Ha tålamod här!

3. Gå till "Settings" och sedan "System Settings" igen.
4. Ta dig till "Video" och ändra inställningen till 1080p och 1920×1080 om det inte redan är förinställt. Tryck nu på "OK" och gå tillbaka till menyn. (OBS! Glöm inte att skippa detta steg om du använder en MAG 256.

5. Leta rätt på "Portals"
6. På första portalen skriver du in detta:
Portal Name: SvenskIPTV
Portal URL: http://clientsportals.com:2095/c/

Du behöver inte fylla i något på de övriga portalerna om det finns fler. Tryck på "OK" för att spara och gå tillbaka.

7. Gå till "Advanced Settings" och ändra tidszon till Europe/Stockholm för att få EPG:n att fungera. Tryck på "OK" för att spara dina inställningar.

8. Backa tillbaka hela vägen tills du kommer ut från alla menyer och ut från boxen. Boxen kommer ge ett meddelande där den säger att den behöver starta om för att tillämpa de nya inställningarna. Låt den starta om och ha tålamod.

Nu är du nästan klar. Navigera till höger tills du når "Settings", sedan "Advanced Settings" och ändra Buffer Size från 0 till 15, gå nu ner i listan och tryck på "OK".

Nu kan du börja titta på TV och njuta! 🙂

Testa dina kanaler

Om det strular med dina kanaler kan du genomföra ett test för att se vart felet ligger. Klicka här för att komma till testet.

MAG-box SvenskIPTV
Premiumkanaler SvenskIPTV