IPTV med Smart STB (Smart TV)

Med appen Smart STB kan du se på IPTV på ett mycket enkelt och smdigt sätt. Denna app är konstruerad på ett sätt där användaren slipper en massa kablar och inköp av box. Det smidiga med denna app är att den förvandlar din TV till en box (inte bokstavligen så klart).

På så sätt har du samma grymma funktioner som med en box, nämligen att du kan spola tillbaka program som redan visats vilket man inte kan göra med de flesta vanlig Smart TV appar.

  • App: Smart STB
  • Fungerar på: Samsung, LG, Sony, Philips, Android-TV
  • Installationstid: Cirka 5 min
  • Fördelar: Playback (Spola tillbaka), snyggt användargränssnitt
  • Nackdelar: Dyr
  • Wifi/Kabel: Stöd för båda
  • Kostnad: 500kr

OBS! Appen kan vara riktigt krånglig om man gör fel. Du laddar bara ned appen och fyller i aktiveringskoden som vi ger dig så sköter vi resten!


Instruktioner

Steg 1. Ladda ned appen Smart STB.

När du laddat ned appen så startar du den. Du ser nu detta (se bilden nedan). När du ser denna ruta så trycker du på OK på din fjärrkontroll. Om du inte hinner/missar trycka på OK så startar du bara om appen.
OBS! Om du redan installerat appen och aktiverat den så fyller du i denna info där det står "Portal".
Portal Name: svenskiptv
Portal URL: http://iptvworld.nl:2095/c/

1

Steg 2. Nu ser du en del olika alternativ. Tryck på Activation.
När du tryckt på Activation får du upp en ruta där du ska fylla i en kod. Koden får du av Supporten efter att du betalat för appen.

2

Steg 3. Nu är det dags för oss att ta över. Vi säger till när du kan starta appen Smart STB igen.

När du startar appen så tar det någon minut innan allting dyker upp. Du bör se en lite snyggare backgrundsbild och en rutan som laddar. Klart! 🙂

4

Testa dina kanaler

Om det strular med dina kanaler kan du genomföra ett test för att se vart felet ligger. Klicka här för att komma till testet.