IPTV Box

 

Vill man se iptv så behöver man ofta en så kallad iptv box. Man kan köpa billiga iptv boxar på exempelvis satvision.se eller på ebay samt aliexpress.

Vi rekommenderar att man köper de hos pålitliga källor för att undvika missnöje med falska eller trasig iptv boxar.

Apple TV också en väldigt bra box för att se iptv på då processorn är väldigt bra samt att man kan göra mycket mer än att bara se på kanaler.

Vi säljer tyvärr ingen iptv box. Vi säljer enbart kanalerna som vi sedan kan hjälpa dig att lägga in i boxen. Vår support kan även hjälpa dig med andra frågor kring alternativa vägar att se iptv på.

Vanliga frågor:

 

Hur fungerar IPTV box?

Vilken IPTV box är bäst?

  • Denna fråga är väldigt vanlig, olika boxar har olika egenskaper som gör att vissa funktioner fungerar bättre på olika boxar. Kort och gott är enligt oss den senaste Apple TVn den bästa boxen men även TV-ip 605 håller nästan samma plats.

Vad är IPTV box?

  • En IPTV box är en enhet där du kan se på kanaler som sänds via internet. Man behöver inte alltid en box för att se på sina kanaler men de fungerar oftast bäst.

Vart hittar jag billigast IPTV box?

  • För billiga IPTV boxar så är Aliexpress eller Ebay bäst. Se dock upp så att du inte köper en falsk eller trasig box då det hänt förut.

Är TV-ip 605 en bra box?

  • Svar JA. Det är en av de bästa boxarna på marknaden och den rekommenderas starkt om du vill kunna spola tillbaka program och live TV
Apple TV 4 & 5 SvenskIPTV
TVIP S-box SvenskIPTV