Information för en bättre TV-upplevelse

För att få en så stabil tjänst som möjligt bör man helst koppla enheten man använder med en nätverkskabel till routern. (Smart TV, Apple TV, Surfplattan, Datorn osv). Detta är inget krav men är att föredra över Wi-fi.
Kör man via Wi-fi är det bäst att ha routern så nära enheten man ser kanalerna på som möjligt. Man ska även se till att undvika att ha massa saker i vägen mellan router och tv som exempelvis kylskåp, hyllor eller andra objekt.
Vanliga föremål som stör wi-fi signalerna i hemmet är kylskåp, frys och betongväggar.

 

Smart IPTV appen kan innebära problem

 

När man använder sig av appen Smart IPTV så använder man sig utav deras egna servrar för att kunna se kanalerna. När Smart IPTV har problem med sina servrar blir våra kanaler drabbade. Problemen kommer då alltså inte från oss utan ifrån Smart IPTV.
Lättaste sätt att testa vart problemet kommer ifrån är att klistra in sin tv länk i appen GSE iptv och se om det fungerar där. Går det de så vet man att problemet inte kommer från oss.

 

Smart IPTV är trots allt bra

 

Det finns ingen anledning att vara rädd för att använda Smart IPTV appen då problemen med appen oftast uppstår väldigt sällan. När problem väl uppstår brukar lösning vara att man startar om appen eller att ni nollställer appen från deras hemsida. Instruktionen till detta finns här.

 

Jag hittar inte Smart IPTV appen?

 

Samsung och LG har i sin senaste uppdatering tagit bort Smart IPTV från sin ”Playstore”. Man kan därför inte ladda ned den där längre. Det finns olika sätt att få tillbaka appen. Skriv till oss i chatten/via mail om du behöver hjälp!

 

TV i mobil, surfplatta, dator, digitalbox och övrigt
 
Våra kanaler fungerar oftast fint med ett mobilt nätverk i mobilen om du kör via 3G/4G. Detta är för att dagens mobila nätverk oftast är så pass utvecklade och starka att det går bra. Sen är mobilens processor i många fall kraftfull nog att stödja kanaler och filmer (i vissa fall bättre en smart tvns processor). Har du mer frågor gällande detta är det bara att kontakta oss! 🙂
Apple TV 4 & 5 SvenskIPTV

 

Bäst möjliga uppsättning:

 

Vi rekommenderar våra kunder att i första hand se kanalerna på en Apple TV 4 (eller senare generation). Kanalerna fungerar bäst på Apple TV pga dess starka processor. Apple TV i kombination med en trådbunden anslutning = BÄST!

 

Näst bäst uppsättning:

 

Har man inte möjlighet till en Apple TV så kan man köpa en liten digitalbox (ca 7x7cm stor) som finns att köpa både på internet och via oss. (Fråga via chatten/mail) Denna lilla box måste dock kopplas med kabel då wi-fi inte finns som alternativ här. Digitalbox + Trådbunden anslutning = NÄST bäst!

 

Smidigaste uppsättningen:

 

Kanalerna fungerar oftast bra när man kör direkt i TVn via en app som heter ”Smart IPTV”. Dock kan TVns processor (hjärta) ibland ha svårt att hantera så många kanaler och filmer (ca 15-25 tusen stycken). Smart IPTV appen i din smart tv = Smidigast uppsättning.