Betala med Safello

Safello är ett säkert Svenskt företag som tillåter Svenska kunder att köpa och sälja kryptovaluta. Med hjälp av Safello kan du som kund köpa BTC (Bitcoin) och skicka de till oss med hjälp av plånboks adressen du får på vår checkout.

Specifikationer

OBS! Säkerställ att du verkligen lägger in den nya BTC adressen och INTE använder den gamla som kan finnas på ditt konto.

Safello har nyligen tagit bort köp av Bitcoin via Swish och därav kan det ta upp till en bank dag innan pengarna skickas från ditt Safello konto. Säkerställ att pengarna gått iväg dagen efter.

Instruktioner

  • 1

1. Gå in på Safello genom att kopiera och klistra in länken i din webbläsare www.safello.com/sv och tryck på ”Kom igång”. Logga sedan in med BankID.
2. Trycka på Handla i menyn högst upp och välj sedan köp.
3. Välj kryptovalutan Bitcoin.
4. Skriv in summan för det paket du vill köpa (vi står för Safellos avgift).
5. Signera köpet med BankID.
6. Gå tillbaka till Handla och välj Skicka.
7. Välj kryptovalutan Bitcoin och tryck sedan på den lilla texten till höger som lyder ”Skicka max” eller skriv in beloppet som ska skickas.
8. Tryck på ”Lägg till mottagare” och låt sedan Bitbox stå kvar (om Bitbox redan har en adress registrerad kan du välja något av de andra alternativen som exempelvis Trezor. Se till att bocka i rutan ”Egen plånbok”.
9. Klistra nu i plånboksadressen som du får på vår checkout och tryck på ”Nästa”.
10. Bekräfta nu betalningen med BankID. Klart! 🙂

Premiumkanaler SvenskIPTV

© SvenskIPTV – 2012-2022